Kilpailuta sähköasennukset vain parissa minuutissa - Tutustu tästä
Kirjaudu

Anna ammattilaisen hoitaa sähkötyöt

Monet ihmiset haluavat tietää, kuinka paljon sähköasennukset maksavat. Se on hyvä kysymys. Jos kuitenkin aiot tehdä sähköasennuksen itse, sinun on mietittävä, kuinka paljon voit tehdä itse ja voitko tehdä työn turvallisesti.

Selvitä remonttisi hinta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista

Vie vain muutaman minuutin

Et sitoudu mihinkään

Näin helppoa sähköasennuksen kilpailutus on

1

Kerro tietoa tehtävästä työstä

Vastaa vain pariin kysymykseen, jotta voimme välittää tarjouspyyntösi oikeille tekijöille.

2

Tarkastele tarjouksia

Saat tarjouksia luotettavilta urakoitsijoilta, joista voit tutkia kaikessa rauhassa.

3

Valitse tekijä

Valitse saamistasi tarjouksistasi sopivin.

4

Keskustele urakoitsijan kanssa käytännön asioista

Urakoitsija on sinuun yhteydessä esimerkiksi sopiakseen milloin asennustyö voidaan tulla tekemään.

5

Arvostele urakoitsija

Kun työ on tehty, niin voit antaa urakoitsijasta rehellisen arvostelun jotta muut käyttäjämme löytävät juuri ne parhaat urakoitsijat.

Kiinnostaako sinua seuraavat remontit?

Sisällysluettelo

Sähköasennus vaatii osaamista
Voinko tehdä sähköasennuksen itse?
Turvallisuus ennen kaikkea

Sähköasennus vaatii osaamista

Voinko tehdä sähköasennuksen itse?

Muutamat ihmiset sanovat kyllä, mutta se ei ole niin yksinkertaista kuin miltä se kuulostaa. Sähköasennukset ovat yleensä hyvin monimutkaisia. Talon sähköasennus on hyvä esimerkki. Se sisältää kaikki johdot, kaikki pistorasiat, kytkimet, valaisimet ja jopa kaapeloinnit TV:lle ja turvalaitteille.

Hyvä uutinen on, että voit tehdä pienet sähköasennukset itse ja tehdä ne myös turvallisesti. Jos aiot tehdä sähköasennuksen itse, voit aloittaa kysymällä itseltäsi seuraavat kysymykset:

Mikä on työn laajuus?

Onko sähköasennus yksinkertainen vai monimutkainen työ? Jos työ on yksinkertaista, voit todennäköisesti tehdä sen itse. Jos se on monimutkainen, sinun on tehtävä se sähköasentajan kanssa.

Mikä on ajanjakso?

Jos yrität tehdä sähköasennuksia lyhyessä ajassa, sinun on todennäköisesti palkattava sähköasentaja. Hän voi tehdä työn puolestasi nopeasti. Jos aiot tehdä sähköasennuksia kaikessa rauhassa, voit todennäköisesti tehdä sen itse, kunhan et yritä tehdä mitään liian monimutkaista. Muista kuitenkin tarvittavat luvat.

Mikä on riski?

Jos aiot tehdä sähköasennuksen itse, sinun on todennäköisesti tehtävä paljon taustatyötä. Sinun on tiedettävä, mitä olet tekemässä, ja sinun on tiedettävä, mitä et voi tai saa tehdä. Lisäksi sinun on tiedettävä, mikä voi mennä pieleen ja mikä ei. Ota myös selvää, kuinka pitää itsesi turvassa sähköasennuksia tehdessäsi.

Voinko tehdä sähköasennuksen ilman oikeita laitteita?

Jos aiot tehdä sähköasennuksia, sinulla on oltava oikeat laitteet. Et voi vain ottaa työkalua ja aloittaa tekemisen. Sinulla on oltava oikeat työkalut ja oikea koulutus. On mahdollista tehdä sähköasennuksia kotioloissa, mutta se ei ole niin yksinkertaista kuin luulisi. Sinun on varmistettava, että tiedät mitä teet, ja sinun on varmistettava, että voit tehdä sen turvallisesti.

Kuinka paljon sähköasennukset maksavat?

Sähköasennusten hinta vaihtelee. Se riippuu siitä, kuinka monimutkainen työ on ja mitä työ sisältää. Hinta riippuu myös siitä, kuinka pitkälle haluat sähköasentajan tekevän työn. Suurimmaksi osaksi sähköasennusten kustannukset ovat vähintään satoja euroja. Tyypillinen työ maksaa lähemmäksi 1000 euroa.

Sähköasennuksen kustannukset riippuvat työn laajuudesta. Mitä monimutkaisempi asennus, sitä enemmän maksat. Jos esimerkiksi haluat asentaa suuritehoisen valaisimen, sinulla on oltava oikeat työkalut ja oikea koulutus.

Turvallisuus ennen kaikkea

Sähköjohtojen asentaminen kotiisi voi olla jopa pelottava tehtävä. Siitä voi kuitenkin tehdä paljon helpompaa, kun noudatat asianmukaisia ​​turvatoimenpiteitä. Jos et ole varma mitä teet, ota yhteyttä sähköalan ammattilaiseen aloittaaksesi.

Ensinnäkin on tärkeää tietää alueesi jännite. Voit tehdä tämän ottamalla yhteyttä paikalliseen sähköyhtiöön ja kysymällä heiltä. Jos et tiedä jännitettä, voit ostaa jännitemittarin mistä tahansa kodintarvikeliikkeestä.

Varmista seuraavaksi, että tunnet erityyppiset pistorasiat. Kun asennat mitä tahansa johtoa, varmista, että käytät oikeaa johtoa. Joillakin johtimilla on eriväriset päät esimerkiksi erityyppisille pistorasioille. Älä koskaan tee liitäntöjä ilman asianmukaista tietoa ja koulutusta.

Ota selvää laitteista etukäteen

Kun työskentelet minkä tahansa sähkölaitteen parissa, varmista, ettet koske johtoihin tai muihin sähköa johtaviin osiin ilman perusteellista tietoa niiden vaarallisuudesta. Voit saada sähköiskun vääränlaisesta laitteesta. Noudata kaikkia turvallisuusohjeita, kun työskentelet sähkön kanssa. Jos et ole varma mitä teet, ota yhteyttä ammattitaitoiseen sähköasentajaan. Moniin sähköasennustöihin vaaditaan asianmukaiset luvat. Ota selvää tarvittavista luvista ennen sähkötyön aloittamista. Säästät parhaimmillaan aikaa, rahaa ja jopa ihmishenkiä.

Selvitä paljonko remonttisi maksaa

Tarjouspyynnön jättäminen on aina ilmaista

Jätät tarjouspyynnön vain muutamassa minuutissa

Et sitoudu mihinkään

Copyright © OmaUrakka.fi 2021 | miniSolution Oy