Lattian Hionta ja Lakkaus Hinta | OmaUrakka Opas 2023

Kirjaudu

Lattian Hionta ja Lakkaus Hinta - Opas ja Vinkit | Lattian Hionnan Kustannukset

Kattava opas lattian hionnan ja lakkauksen hintaan. Tutustu hiontamenetelmiin, pintakäsittelyihin, hintaesimerkkeihin ja vinkkeihin hionnan ja lakkauksen kilpailuttamiseen. Lue lisää ja ymmärrä, mitä lattian lakkaus ja hionta todella maksaa.

Selvitä remonttisi hinta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista

Vie vain muutaman minuutin

Et sitoudu mihinkään

Sisällysluettelo

Lattian hionnan ja lakkauksen hinta

Lattian hionnan ja lakkauksen hinta

Keskimääräiset hinnat

Lattian hionnan ja lakkauksen hinta vaihtelee tyypillisesti välillä 20 - 40 euroa per neliömetri. Puulattian ja parketin hiominen ja lakkaus maksaa noin 250 € – 4.000 € lattian tyypistä, pinta-alasta, muodosta, hiontasyvyydestä ja hiontakertojen lukumäärästä riippuen.

Hintaa määrittävät tekijät

Hionnan hintaan vaikuttavat useat tekijät. Tärkeimpiä tekijöitä ovat hiottavan lattian materiaali, hiottavan alueen pinta-ala ja tarvitaanko pintakäsittely hiomisen jälkeen. Esimerkiksi parkettilattian hionta voi olla hieman kalliimpaa kuin lautalattian hionta, sillä parkettilattian hiomiseen tarvitaan erikoistyökaluja ja -menetelmiä. Lisäksi hiottavan lattian kovuus vaikuttaa hinnan muodostumiseen.

Pintakäsittely, kuten lakkaus tai öljyäminen, lisää hionnan hintaa. Pintakäsittelyn tarve riippuu lattiamateriaalista ja siitä, millainen lopputulos halutaan saavuttaa. Muita tekijöitä, jotka vaikuttavat hionnan hintaan, ovat esimerkiksi hiontamenetelmä ja erikoisvälineiden käyttö.

Lisäkustannukset

On myös huomioitava, että lattian hionnan ja lakkauksen aikana asuminen ei ole suositeltavaa, ja työn jakaminen kahteen osaan lisää hieman työn hintaa. Työ on edullisinta suorittaa, kun asunnossa ei ole huonekaluja.

Ammattilaisen palkkaaminen

Ammattilaisen palkkaaminen lattian hiontaan voi tuntua kalliilta, mutta lopputulos on usein sen arvoinen. Ammattilaisen käyttö voi myös olla taloudellisesti järkevämpää pitkällä aikavälillä, sillä ammattilaisen tekemä lattian hionta ja lakkaus voi kestää pidempään kuin itse tehdyn lattian hionnan lopputulos.

Selvitä ilmaiseksi paljonko remonttisi maksaa

Tarjouspyynnön jättäminen on aina ilmaista

Jätät tarjouspyynnön vain muutamassa minuutissa

Et sitoudu mihinkään

Lue seuraavaksi

Copyright © OmaUrakka.fi 2023 | miniSolution Oy