Keittiön välitilan maalaus - edullinen keittiöremontti

Kirjaudu

Keittiön välitilan maalaus - päivitä keittiösi ilme nopeasti

Opas keittiön välitilan maalaukseen: vaiheet, hyödyt ja kustannustehokkaat vinkit. Lue, kuinka päivität keittiösi ilmeen edullisesti.

Etsitkö luotettavaa remontin tekijää? Meidän avulla onnistut

 • Etsitkö vinkkejä pintaremonttiin. Teimme artikkelin mikä kaikkea kannattaa ottaa huomioon
Lue lisää
 • Paljonko maalaustyöt maksaa? Toteutuneita hintoja löydät täältä

Remontin kilpailuttaminen kannattaa

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista

Vie vain muutaman minuutin

Et sitoudu mihinkään

Säästä jopa 20%

Sisällysluettelo

Kettiön välitilan maalaus
Materiaalit ja työvälineet
Hintatiedot

Kettiön välitilan maalaus

Keittiön välitilan maalauksen hinta

Keittiön välitilan maalaus on taloudellisesti houkutteleva vaihtoehto keittiön piristämiseen. Hinnat vaihtelevat suuresti riippuen työn laajuudesta ja materiaalivalinnoista, mutta keskimääräinen kustannusalue on noin 250,00 € – 1.000 €.

Välitilan maalaamisen edut

Keittiön uudistaminen ei välttämättä vaadi suurta budjettia. Esimerkiksi, keittiöremontti voi olla mahdollista toteuttaa 300 - 2 000 €:n hintahaarukassa, ja pienemmät toimenpiteet, kuten välitilan maalaus, ovat vielä edullisempia.

Osio 2: Välitilan maalauksen hyödyt

Kustannustehokkuus ja kotitalousvähennys

Välitilan maalaus on verohallinnon silmissä kunnossapito- ja perusparannustyötä, ja vuonna 2023 voit hyödyntää kotitalousvähennystä maksimissaan 2 250 € henkilöä kohden, vähentäen 40 % työn osuudesta, mikäli palveluntarjoaja kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Tämä tuo lisäarvoa jo itsessään edulliselle välitilan päivitykselle.

Monipuolisuus ja muokattavuus

Käytettävissä olevat kaakelimaalit tarjoavat laajan kirjon värisävyjä. Esimerkiksi, V33-sarjan seinille tarkoitetulla kaakelimaalilla voit saada vanhat laatat näyttämään uusilta ilman pohjamaalausta. Värisävyjen vaihtoehdot, kuten valkoinen ja eri harmaan sävyt, mahdollistavat tyylikkään ja yksilöllisen lopputuloksen.

Avainhuomiot:

 • Kustannustehokas: Muutokset pienellä budjetilla, suuri vaikutus.
 • Kotitalousvähennys: Vähennä kustannuksia verohyödyillä.
 • Nopea uudistus: Välitilan ilmeen nopea päivitys.

Käytä palveluamme kilpailuttaaksesi välitilan maalauksen ja löytääksesi kohtuuhintaiset, laadukkaat urakoitsijat. Tarkastele muita maalauspalveluitamme, kuten keittiökaappien maalausta tai seinien maalausta, saadaksesi kattavan käsityksen siitä, miten voimme auttaa sinua toteuttamaan unelmiesi keittiön.

Materiaalit ja työvälineet

Maalausurakan kustannuksiin vaikuttavat monet tekijät, joista yksi merkittävä on käytettävien materiaalien ja työvälineiden valinta. Esimerkiksi, valitsemasi kaakelimaali voi vaihdella hintaluokassa ja on suositeltavaa valita tuote, joka on erityisesti suunniteltu kovaa käyttöä varten ja joka kestää kosteutta – kuten Tikkurilan Luja tai V33-sarjan kaakelimaalit. Pohjamaalien osalta, jotka ovat elintärkeitä hyvän lopputuloksen kannalta, voi valinta osua esimerkiksi Teknoksen tai Maalipesun tuotteisiin.

Hintaesimerkkejä:

 • Kaakelimaali: noin 30-50 €/l
 • Pohjamaali: noin 20-40 €/l
 • Maalarinteippi ja suojausmateriaalit: noin 5-20 €
 • Telat ja pensselit: noin 10-30 €

Työvälineiden ja materiaalien kokonaishinta riippuu siis valituista tuotteista ja tarvittavien maalimäärien sekä työvälineiden määrästä. Keskivertokeittiön välitila saattaa vaatia 1-2 litraa maalia, mikä tuo materiaalikustannuksiin keskimäärin noin 60-100 €.

Työvaiheet

Kustannusesimerkkejä

Maalaustyön hinta voi vaihdella suuresti riippuen työn laajuudesta ja siihen liittyvistä valmistelutöistä. KodinPlaza.fi:n mukaan välitilan maalaus maksaa keskimäärin 250-1000 €. Erityisesti, L-muotoisen keittiön välitilan maalauksen kustannukset voisivat olla noin 450 €, kun taas laajemmat urakat voivat nousta huomattavasti tämän yli.

Työn kilpailuttaminen on fiksu tapa saada kustannuksista tarkempi arvio. Palvelumme omaurakka.fi tarjoaa mahdollisuuden kilpailuttaa välitilan maalauksen, jolloin saat useita tarjouksia luotettavilta urakoitsijoilta. Näin voit vertailla hintoja ja valita parhaan vaihtoehdon budjetillesi.

Muistettavaa

Hintoja vertaillessa kannattaa ottaa huomioon, että usein hintatarjoukset eivät sisällä materiaaleja. Lisäksi, Urakkamaailma.fi tarjoaa esimerkkejä erilaisten remonttien hinnoista, kuten Tampereella tehdyn välitilan laatoituksen, jonka hinta oli 480 € ilman laattoja.

Keskeiset huomiot

 • Materiaalien ja työvälineiden valinta vaikuttaa suuresti kustannuksiin.
 • Työn kilpailuttaminen on suositeltavaa hankkia kustannustehokkain tarjous.
 • Työn kokonaiskustannukset koostuvat materiaaleista ja työn osuudesta.

Linkitettäviä palveluitamme:

Lisätietoa ja inspiraatiota voit löytää esimerkiksi Tikkurilan ja Teknoksen verkkosivuilta.

Hintatiedot

Keittiön välitilan maalauksen hinta vaihtelee materiaalien, työn laajuuden ja tekijän sijainnin mukaan. Alla on esimerkkejä kustannuksista eri materiaaleille per neliömetri:

MateriaaliMaalauksen hinta (€/m²)
Keraaminen laatta4 - 9
Lasikuitutapetti4 - 6
Maalattava tapetti3 - 5
Kalkkimaali5 - 8
Puupaneeli6 - 10
Peili7 - 8

Hinta-arviot perustuvat tietoihin, jotka on saatu kansainvälisistä lähteistä ja voivat vaihdella alueellisesti【11†source】.

Suomessa toteutuneiden remonttien hinnoista löydämme esimerkkejä Urakkamaailma.fi-sivustolta:

 • Tampereella välitilan laatoituksen hinta oli 480 €, sisältäen laatoitus- ja saumaustyön sekä silikonit ja siivouksen (ei laattoja).
 • Helsingissä 341 € (hintaan sisältyi kiinnityslaasti, mutta ei laattoja).
 • Laajemmassa remontissa, jossa uusittiin välitilan laatat, laminointi ja tapetointi, hinta oli 1 450 €.
 • Välitilan ja ympäröivän alueen laatoituksessa sekä kaapiston asennuksessa kustannukset olivat 450 €【18†source】.

Avainkokemukset

 • Kustannustehokkuus: Maalaus on edullinen vaihtoehto verrattuna laattojen uusimiseen.
 • Ajan säästö: Maalausprojekti valmistuu nopeammin kuin täydellinen laatoitus.
 • Monipuolisuus: Väri- ja kuviointivaihtoehtoja on runsaasti.

Huomioitavaa

Projektin kokonaiskustannukset riippuvat monista tekijöistä, kuten alueellisista hintaeroista ja valitusta maalityypistä. Lisäksi on huomioitava, että kaikki pinnat eivät sovellu maalattaviksi, kuten tietyt lasipinnat.

Kun suunnittelet keittiön välitilan maalausta, kannattaa käyttää hyväksemme omaurakka.fi palvelua, jossa voit kilpailuttaa remonttisi ja löytää luotettavan tekijän kohtuukustannuksin.

Inspiraatiota ja tietoa

Lisätietoa ja inspiraatiota keittiön välitilan maalausprojektiin voit löytää sisustuslehtien sivuilta, maalivalmistajien verkkosivuilta ja DIY-blogien kautta. Hanki tarvikkeet ja materiaalit paikallisista rautakaupoista tai sisustusliikkeistä, ja kysy ammattilaisilta vinkkejä oikeanlaisen maalin ja tarvikkeiden valintaan.

Lue myös näistä urakoista

Kun olet valmis aloittamaan projektin tai tarvitset lisätietoa, omaurakka.fi on apunasi.

Selvitä ilmaiseksi paljonko remonttisi maksaa

Tarjouspyynnön jättäminen on aina ilmaista

Jätät tarjouspyynnön vain muutamassa minuutissa

Et sitoudu mihinkään

Lue seuraavaksi

Copyright © OmaUrakka.fi 2023 | miniSolution Oy